Takräcken till Honda CR-V

Vilken årsmodell är din CR-V?

Du befinner dig två steg bort från att hitta det bästa takräcket till din CR-V

 
Tillbaka till Modeller

Därför föredrar ägare av Honda CR-V Whispbar…

Letar du efter det ultimata tackräcket till din Honda CR-V? Du behöver inte leta längre. Whispbar är världens tystaste, mest anpassningsbara och snyggaste takräcke, och de goda nyheterna är att det passar massor av bilar. Med upp till 70 % mindre motstånd än traditionella tackräcken och praktiskt taget inget vindbrus, är Whispbar definititvt det bästa tackräcket för din Honda CR-V.

 
Bästa prestanda

Whispbars takräcken är världens mest högpresterande takräcken

  • Ultratyst
  • Bränslesnål
Mest prisvärd

Whispbar är inte bara världens bästa tackräcken, utan också de mest prisvärda

  • Lås ingår
  • Ett räcke passar många bilar

Världens tystaste takräcken till CR-V's

Om du är på jakt efter det ultimata takräcket till din Honda CR-V, har du nästan nått målet. Nu behöver vi bara veta årsmodell och karosstyp för att kunna visa dig vilka alternativ som finns.

Inget annat takräcke kommer ens i närheten av Whispbar. Kolla in funktionerna: lås medföljer som standard, universal t-spårladdningssystem för alla dina tillbehör, enastående snygg design, två utföranden att välja mellan och, givetvis, den där makalösa tystnaden… Whispbar är sannerligen världens snyggaste, mest anpassningsbara och ändamålsenliga takräcke. Och om du behöver montera Whispbar på mer än en Honda har du goda utsikter - tack vare Smartfoot-tekniken. Smartfoot är standard på Whispbar och detta innebär att du många gånger bara behöver köpa en ny monteringssats för att kunna använda Whispbar på flera fordon, till bråkdelen av kostnaden för ett helt nytt takräcke.

Det ultimata takräcket är inte heller någon dagsslända. En halv livstids erfarenhet av takräckesdesign och åratals aeronautisk forskning tillämpades först för att lösa motorföretagens problem med brusande ljud från takräcken. Nu ingår Whispbar i många nya fordonsgodkända tillbehörsprogram runt om i världen. Varför är då motorföretagen, inklusive Honda så glada åt denna produkt? Det beror tveklöst på att den är så tyst. De noggrannaa dimensionerna och den exakta formen på Whispbars profil är avgörande för att säkerställa att ingen avlösningsfrekvens genereras av vindflödet runt takräcket. För användaren innebär denna form avkoppling och sinnesro under körningen. För motorbranschen är detta en revolution. I takt med att bilarna har blivit allt mer tystgående har behovet av tysta takräcken ökat. Mindre buller från bilen gör att buller från takräcket märks mer. Inte undra på att motorföretagen har dargit en kollektiv suck av lättnad - Whispbar är precis vad doktorn ordinerade!

Lägger till…