Teknik

Whispbar-systemet

Whispbar är inte bara snygga, aerodynamiska takräcken och tillbehör. Det är ett system utformat för att smidigt integreras med din bil och monteras på ett fyndigt sätt. Delarna samarbetar för att skapa ett konstverk som är snyggare och mer funktionellt än alla andra räcken och tillbehör på marknaden.

Whispbar är din bil, förbättrad för resan.

Teknik

”Design, utformning och förfining ger tillsammans ett integrerat system, inte bara skruvar och muttrar som andra takräckessystem”
Jason Carathers Sr. Konstruktör

TAKRÄCKETS AERODYNAMIK

Whispbar är inte bara snygga på ytan. Ett strömlinjeformat räcke i form av en vinge, PerformaRidge™-design och vår PerformaFill™-teknik gjorde just prestandan ännu bättre. Lasthållarrören är inte längre till besvär. Denna designs aerodynamik minskar motståndet och oljudet nästan till noll. Resultatet är tyst, bränsleeffektiv körning som överträffar även de tuffaste standarderna, i många år framöver.

SmartFoot-teknik

SmartFoot är ett monteringssystem som smidigt fästs vid bilen på ett helt unikt sätt. De snygga SmartFoot-monteringssatserna är basen för ditt takräcke och snabba och enkla att montera. SmartFoot-monteringssatserna för takräcken är särskilt utformade för just din bils märke och modell, vilket garanterar att de sitter perfekt och säkert.

Och SmartFoot är verkligen modulära. Om du vill montera ett räcke på en annan bil i samma storlek köper du bara en ny SmartFoot-monteringssats och flyttar över räcket – utan att behöva köpa ett helt nytt takräcke.

QuickDock-system

Whispbar-tillbehören är inte bara snygga, de är även smarta. Whispbar-tillbehören är utformade med integrerad QuickDock™-teknik, som gör att de kan fästas ordentligt vid lasthållarrören utan verktyg eller krångel.

Det har aldrig varit så enkelt, eller gått så snabbt, att växla mellan olika sporter eller ta bort tillbehören när de inte används. Whispbar är en elegant lösning på takräckestillbehörens status quo och förvandlar ditt takräcke till ett komplett tillbehörssystem som smidigt integreras med bilen.

”Design, utformning och förfining ger tillsammans ett integrerat system, inte bara skruvar och muttrar som andra takräckessystem”
Jason Carathers Sr. Konstruktör

QuickDock-teknik

Det smarta med QuickDock™ begränsas inte till tillbehören. Whispbars SmartFill™ revolutionerar hur tillbehör fästs på takräcket. T-bultarna på QuickDock passar perfekt i T-spåret på Whispbar, utan att du behöver skära till eller anpassa någon del, vilket kan ta tid under monteringen. SmartFill™ gör precis vad namnet antyder: trycks ihop på ett smart sätt när du monterar tillbehöret och återfår sedan sin normala form när tillbehöret tas bort, så att takräcket bibehåller optimal aerodynamisk prestanda.

Inga ytterligare ändringar krävs. Helt nytt i branschen.